Co wiemy o Msp limited

Co wiemy o Msp limited | Opinie o brokere Msp limited przekręt 10 / 03 / 22 Kuantyay Sabaaymi Visitors: 739 Rating: ★★★★★

Msp limited to broker Forex działający na rynku finansowym od kilku lat. Działalność firmy jest kontrolowana przez lokalnego regulatora.

W tym artykule przeanalizujemy dane dotyczące europejskiego brokera Msp limited. Aby uzyskać maksymalne szczegóły, wykorzystamy informacje z oficjalnej strony internetowej firmy, a także uważnie przeczytamy recenzje handlowców, które udało nam się znaleźć w Internecie, na różnych platformach. Po tym mamy nadzieję uzyskać odpowiedź na pytanie brokera Msp limited - oszuści czy rzetelna firma?

Broker Msp Limited – recenzje

Większość opinii, które udało nam się zebrać w Internecie na temat tego brokera, okazała się bardzo pozytywna. Firma na rynku usług maklerskich, choć nie tak dawno, zdążyła już wypracować sobie opinię wiarygodnego partnera dla swoich klientów.
Wiele pozytywnych rzeczy, które handlowcy mówią o Msp Limited dla:

  1. Szybkie wpłaty i wypłaty środków w terminach określonych w umowie;
  2. Możliwość handlu kryptowalutami, co jest dziś bardzo ważne;
  3. Ogromna liczba par walutowych;
  4. Wiele instrumentów handlowych;
  5. Duży wybór kont traderów;
  6. Wygoda i prostota serwisu;
  7. Witryna wielojęzyczna;
  8. Prawidłowa praca serwisu wsparcia.

Warunki handlowe Msp limited to broker, którego główną działalnością jest tworzenie komfortowych warunków do obopólnie korzystnej współpracy ze swoimi klientami.

Msp limited jest wysoko ceniona przez traderów: odpowiednie spready, rozsądna dźwignia, różne rodzaje kont, wiele instrumentów handlowych i lojalność firmy - wszystko to przyciąga klientów i sprawia, że współpraca jest wygodna.

Jeśli dokładnie przestudiujesz recenzje handlowców, zauważysz, że prawie wszyscy użytkownicy bardzo pozytywnie ocenili pracę usługi wsparcia. Specjaliści firmy są w kontakcie przez całą dobę i są gotowi odpowiedzieć na wszystkie pytania.

Procedura rejestracji nowego użytkownika

Aby zakończyć procedurę rejestracji na stronie i zostać traderem, musisz wykonać kilka prostych kroków:

  1. Wypełnij formularz rejestracyjny, podając imię, nazwisko, kraj, numer telefonu oraz e-mail.
  2. Następnie, ze względów bezpieczeństwa, musisz przejść procedurę weryfikacji.

Jeśli na jakimkolwiek etapie napotkasz trudności, możesz skontaktować się z obsługą techniczną i specjalistami Msp limited

Sądząc po opiniach użytkowników, rejestracja na stronie jest łatwa i bezproblemowa.

Po rejestracji i weryfikacji użytkownik wybiera odpowiednie dla siebie konto handlowe.

Rodzaje kont

Każdy użytkownik, stając się klientem tej firmy, może wybrać dla siebie odpowiednie konto. W oparciu o swoje doświadczenie i początkową kwotę, którą klient jest gotowy zainwestować, może wybrać dla siebie jedno z odpowiednich kont handlowych.

Firma udziela wielu porad dotyczących bezpiecznego handlu, a także otwarcie ostrzega przed wysokim ryzykiem związanym z handlem. Nie znaleźliśmy żadnej wzmianki, że Msp limited to rozwód.

Srebro - minimalny depozyt 2000 euro. Oprócz tego, co zostało wspomniane powyżej, klient otrzymuje: 2 rodzaje aktywów, ponad 50 instrumentów, możliwość handlu mikrolotami, pożyczkę od firmy, a także 4 ubezpieczone transakcje.

Złoto - Minimalny depozyt 5 tys. euro: 3 rodzaje aktywów, ponad 200 instrumentów handlowych, 5 ubezpieczonych transakcji, ubezpieczenie konta

Premium — min. wpłata 10 tys.: cztery rodzaje aktywów, ponad 250 instrumentów, 10 ubezpieczonych transakcji, 50% premia na koncie, program szkoleniowy.

Przegląd strony internetowej firmy

Po zapoznaniu się ze stroną uznaliśmy ją za atrakcyjną wizualnie, prostą i intuicyjną. Łatwo było znaleźć wszystkie potrzebne informacje.

Na stronie znajdują się wszystkie informacje o rodzajach kont.

Wszystkie niezbędne dokumenty, w tym umowa użytkownika, można znaleźć w domenie publicznej, co wyklucza możliwość, że Msp limited jest oszustwem.

Strona zawiera również słowniczek wszystkich terminów, podstawowe informacje techniczne, materiały edukacyjne, w tym filmy.

Broker udostępnia na stronie wszystkie dane kontaktowe, za pomocą których klient może skontaktować się z obsługą techniczną i specjalistami strony.

Strona dostępna jest w różnych językach: polskim, angielskim, rosyjskim.

Msp ograniczone recenzje dotyczące funkcji transakcji

Do rozliczeń z użytkownikami Msp limited wykorzystuje płatności bankowe (przelewy i karty bankowe). Ponadto elektroniczne systemy płatności są wykorzystywane zarówno do wpłacania, jak i wypłacania środków.

Broker Msp Limited ściśle monitoruje bezpieczeństwo środków klientów, dzięki czemu wszystkie dane dotyczące kart i rachunków są szyfrowane i nie mogą mieć do nich dostępu nikt inny niż sami klienci.

Firma ostrzega, że klienci nie mogą nikomu ujawniać swojej nazwy użytkownika i hasła w celu uniknięcia rozwodu i oszustwa.

Większość transakcji finansowych odbywa się szybko i bez opóźnień.

W recenzjach handlowcy twierdzą, że czas kredytowania pieniędzy nie przekracza 12-14 godzin. W przypadku transakcji bankowych termin jest ustalany przez bank i może się różnić. Systemy płatności współpracujące z brokerem są niezawodne. Nie znaleźliśmy żadnych opinii, że Msp limited to oszustwo, ani opinii od klientów, którzy zetknęli się z wkładem-wyjściem środków.

Wnioski: Sądząc po opiniach użytkowników, Msp limited wydaje się być poważnym i niezawodnym partnerem dla swoich klientów. Nawet niedoświadczony użytkownik może łatwo poruszać się po witrynie i znaleźć wszystkie ważne informacje. Procedura rejestracji jest standardowa. Weryfikacja jest wymagana do przestrzegania środków bezpieczeństwa. Transakcje gotówkowe są realizowane bez opóźnień. Większość handlowców śmiało poleca tę firmę do współpracy.

Comments (21)
Radosław Mróz 24.03.2022

Z Msp limited pracujemy od prawie sześciu miesięcy, powiem, że nigdy nie żałowałem naszego wyboru. Warunki, jakość usług - lubię wszystko, a ostatnio Kiexo przyspieszył wycofanie funduszy. To także gra plus.

Krystian Włodarczyk 29.03.2022

Jeden z godnych DC, usługa na poziomie, pracownicy są dobrze przygotowani i istnieje osobny zespół zaangażowany w analitykę. Jeszcze tego nie spotkałem. Mimo to, jeśli Msp limited minimalny depozyt został zmniejszony i dla innych kont, również poniżej kwoty.

Gustaw Zakrzewski 14.04.2022

Rozważam handel przez Msp limited bardzo równy. Studiowałem się przez Internet, a potem natychmiast tutaj. Nie próbowałem innych, mojego pierwszego brokera. Rejestracja jest szybka, wspierając, jeśli coś w pobliżu, starałem się poradzić sobie z problemami, natychmiast zdecydowali. Bez problemów otworzyłem konto.

Mieszko Wilk 25.04.2022

Był zainteresowany tą firmą od zeszłego roku, przyjrzał się uważnie, przeczytał recenzje, informacje na ich temat, większość nadal je traktowała pozytywnie. A teraz nie miałem czasu, aby mrugnąć okiem, ponieważ od lutego handlowałem Msp limited. Jak dotąd lubię wszystko.

Julita Mazurek 27.04.2022

Z mojej strony nie ma pytań dla brokera i żadnych skarg: działa dobrze i jest to widoczne. Podobało mi się, że nie było żadnych ograniczeń dotyczących wycofania funduszy i że Msp limited Firma jest odpowiednia we wszystkim w odniesieniu do wniosku.

Korneliusz Stankowski 03.05.2022

Współpracowała z różnymi brokerami i albo miałem tyle szczęścia, albo zawsze tak było z początkującymi, gdziekolwiek wpadłem w kłopoty. Msp limited doradził jednemu z znajomych, który głównie opisał zalety swojej pracy z nim. Początkowo został powiadomiony, ale po trzech miesiącach wspólnej pracy mogę wyciągnąć następujące wnioski: Byłem zadowolony z obecności platformy Msp limited, dzięki za to - bardzo wygodnie i niezawodnie (zanim ciągle były pewne problemy z pewnymi problemami z wnioski); Jeden z brokerów o najniższym spreadu - średnia wielkość w EURUSD wynosi 0,3 punktu; Dzięki usłudze Cashback możesz osiągnąć zysk, tworząc obrót handlowy

Sławomir Kuzara 03.05.2022

Niedawno zacząłem handlować na Forex. Studiowałem ogromną literaturę i podniosłem sporo doświadczenia, zatrzymałem wybór na Msp limited. Opracowałem dla siebie długoterminową strategię, zgodnie z którą mogę zarabiać

Czesław Furman 10.05.2022

Chodzi o firmę Msp limited. Ta firma zapewnia serię usług. Możesz samodzielnie handlować rynkiem walut, szkolenie może odbyć się tutaj na stronie, całkowicie bezpłatne, możesz wziąć udział w konkursach i zarobić na tym pieniądze, lub wnieść wkład w program i nic nie zarabiać i zarobić zysk . Wolałem ostatnią opcję.

Ryszard Nowak 31.05.2022

Jestem w programie od sierpnia 2013 r. Podoba mi się, nie znalazłem jeszcze najlepszej alternatywy. Początkowo zainwestowano niewielką kwotę, strona nie zniknęła, strona osobista jest dostępna przez całą dobę, zysk jest pobierany co miesiąc do 10 dnia miesiąca po raporcie.

Leonard Kendzierski 12.06.2022

Dobry broker, lubię aktywny handel w poszukiwaniu kilku pipsów. Wydajność jest szybka i możesz zarobić na tym dobre pieniądze, a także możesz zwrócić połowę spreadu. Na przykład we wrześniu byłem niebezpieczny, powrót spreadu namalował dobry plus w handlu.

Dobrogost Jesionowski 14.06.2022

Jest odpowiedni dla początkujących z małym depozytem oraz dla profesjonalistów i kochanków. Przypisuję się temu drugim, a przy średnim depozieniu w wysokości 2000 USD prawie zawsze otrzymuję zysk w wysokości około 20%. Warunki są normalne, a wśród innych brokerów są dość odpowiednie, są nawet ich bułki. Na przykład powrót spreadu jest bardzo opłacalny. Oczywiście istnieją również wady, ale widziałem poślizg u wszystkich brokerów bez wyjątku.

Radomił Gura 28.06.2022

Pierwszy rok był przedmiotem handlu, nie było zbyt dobre, a potem przeniósł fundusze na inny DC, ale okazało się, że jest go gorsza. Tutaj z rozkładami okazuje się szersze. Wrócił, założył nowe konto, teraz z pływającym rozkładem, okazuje się lepiej niż wcześniej.

Wiktor Jarocki 30.06.2022

Niedawno zwróciłem uwagę na ten DC. Dostałem konto i handlowałem z Nowego Roku. Uzyskane 2 razy. Warunki są dobre w spreadach i bez prowizji.

Anioł Lasek 02.07.2022

Menedżer, który prowadzi Cię na trudnej drodze i doskonałych instrumentach brokera w pełni uzasadnione zaufanie, dziękuję od mnie, zwłaszcza dla początkujących graczy.

Oskar Kujawski 10.07.2022

Od dawna interesuje mnie tego rodzaju zarobki. Zainteresowałem się tą platformą, ponieważ istnieje wiele pozytywnych recenzji. Specjalne podziękowania dla usługi wsparcia, pomoc w wszystkich problemach i szybko reaguj. Dochód nie jest zły, zarobki również rosną z doświadczeniem. Nie ma problemów z wnioskiem. Duży plus, że jest dużo materiałów treningowych, więc dla początkujących nie będzie trudno zrozumieć tutaj.

Ludomił Maciolek 15.07.2022

Handel złotem jest słodki, jeśli znasz swoją ścieżkę, handel złotem od pierwszego dnia, a handel może być również niebezpieczny, jeśli nie wiesz, co robisz.

Fryderyk Bloniarz 20.07.2022

Śledzę je od 2019 roku. Już zaczynam otrzymywać więcej dochodów w handlu niż w pracy w ciągu dnia. Jeśli masz wystarczającą cierpliwość, aby postępować zgodnie z ich instrukcjami, prawdopodobnie staniesz się pewnym traderem. Zespół Msp- limited wspierał mnie w handlu z pewnością siebie, a nie ze strachem, niepokojem i wątpliwościami.

Grodzisław Chmielowski 06.08.2022

Jeden z najlepszych brokerów, których widziałem z punktu widzenia jego usług. Handluję tylko z parami walutowymi i często otrzymuję trochę zysku. Skalowanie wiadomości jest również możliwe, ponieważ podczas komunikatów wiadomości są minimalne kapcie. Do tej pory byłem w stanie zainstalować czynniki i zatrzymać straty bardzo blisko punktów EZUI, nie było również żadnych ograniczeń, jak to zrobić. Różnica między ceną ASK i BID jest również bardzo zbliżona do kont ECN i PRO. Powiedziano mi, że roboty również tu pracują, ale ich nie wypróbowałem. Mam nadzieję, że w najbliższej przyszłości dostanę niezawodny robot.

Ksawery Kijek 17.08.2022

Dzięki pracy z Msp limited nachylenie zysku znacznie wzrosło. Jestem usatysfakcjonowany. Wniosek działa, że nastąpiła porażka tylko wtedy, gdy coś zostało zmienione w systemie, ale ostrzegano mnie i nie drgnąłem ponownie.

Bogdan Zawada 20.08.2022

Dla Rosjan dobrego brokera! Usługa wsparcia działa dobrze. Aplikacja mobilna wymaga ulepszenia w celu wygodniejszego użycia!

Więcesław Nabozny 26.08.2022

Broker jest idealny dla początkujących, ponieważ ma różne promocje i bonusy. Osobiście, kiedy się zarejestrowałem, skorzystałem z akcji, która podwaja depozyt. Zrobiłem 150 USD, otrzymałem 300 za saldo. Metody depozytu i wyjściu - garść, przynoszę płatnikowi, czasem natychmiast na mapę. Możliwe jest podniesienie do 120 USD tygodniowo, chociaż czasami trzeba podejmować ryzyko! Cieszę się, że nadal istnieje wsparcie 24/7, jeśli coś jest niezrozumiałe, to odpowiadają, choć tylko w języku angielskim.